Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Salgs og leveringsbetingelser

Nedenfor finner du nyttig informasjon ved reservasjon og forhåndsbetaling. Du kan også lese om hvordan vi behandler dine inntastede opplysninger og hvordan du ka motta kvittering for ditt kjøp. Betaling

Alle priser er oppgitt i norske kroner inklusive moms og alle avgifter. Betaling foregår kun gjennom betalingslink som mottas i rimelig tid før ankomst og angrerettsperiode.

 

Informasjon om handel på internett

Du kan trygt betale gjennom betalingslink og Sæbø Camping AS mottar ikke eller har på noen måte tilgang til kortopplysninger. 

 

Forsendelse og levering

Ved bestilling av hytte, eller plass til telt, bobil eller campingvogn, leveres produktet innenfor overnattingstedets åpningstider fra 08:00 til 22:00. Ankomst utenfor disse tidspunkt er IKKE mulig. 

 

Innsjekk og utsjekk hytter

Innsjekk tidspunkt er fra kl 14:00 ankomst dag. Utsjekk er senest 11:00, med mindre annet er avtalt og betalt for etter forespørsel. Rengjøring av hytten er inkludert i prisen, men med ønske om at hytten folates anstendig, men med ønske om at man forlater hytten med respekt.

 

Angrerett og refusjon

Du har mulighet til å annulere din booking på følgende vilkår:

 

Logg inn