Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Forespørsel/Bestilling

Det er ikke nødvendig å bestille plass til bobil campingvogn eller telt, fordi det ut ifra vår erfaring alltid vil være plass igjen uansett hvor sent du kommer. Ja det vil være færre valgmuligheter i forhold til strøm, men vi setter heller ikke av de fineste plassene ved bestilling.

Fyll ut skjema om du lurer på tilgjengelighet eller vil bestille hytte. Ved ønske om hytte, anbefaler vi absolutt forhåndsbestilling. Alle hytte bestillinger forhåndsbetales en uke før ankomst via betalings link.

Felter markert med * må fylles ut

Du kan bestille plass, og vi vil sette dette av til dere. Selv om det er nødvendig ved mange andre campingplasser, er det av erfaring ikke nødvendig hos oss, fordi vi har såpass mye plass å ta av. Samtidig er det sånn at jo senere på dagen du kommer, jo mindre plass vil du ha å velge mellom. Ved bestilling av hytte, er det et obligatorisk gebyr på 100,- kroner per person for sengetøy på 33, 26, 25m2 hyttene samt en 12m2 hytte og noenav 16m2 hyttene. Man kan altså kun bruke egen dyne, pute og sengetøy eller sovepose i 12m2 eller 16m2 hytte. Velger du en 16m2 hytte for en natt med sengetøy dyne og pute, og er fire personer, blir prisen altså 950,- kroner og 550 om dere velger en hytte uten sengetøy. Dette må avtales på forhånd da vi aldri veksler mellom å ha gjester med eller uten eget sengetøy i en og samme hytte, av hensyn til smittevern, hygiene og forebygging av veggdyr.Vent 3 sekunder for å sende.

Logg inn